2011-04-29
 11:27:22

Fredag:)

Hejsan allihopa. Vaknade kl 6 imorse av att min hund(Lufsen) hoppade upp i sängen, inte direkt det roligaste.. så älskling fick gå ner med han till mormor innan han skulle till jobbet så att jag fick sova.. gick ner och hämtade Lufsen runt kl 10..Nyss sökt klart alla jobb och skickat in till min Coach! Är hemma vid Mamma och väntar på att dom ska komma hem från Västerås. Längtar! Så håller på och städar och gör lite fint :) Nu klockan ett tänkte jag ner och träffa min barndoms vän Linn Holstensson som är hemma i Fagersta och hälsar på, roligt roligt!:)<3 Sen blir det hem och träffa mamma syster och tvillingsyster. Sen får vi se vad dagen/kvällen har att erbjuda på när älskling kommer hem :) Hoppas att mina kläder kommer idag:)
Puss&Kram/M
2011-04-28
 16:46:41

:)

Hejsan alla, nu har min pojkvän kommit hem och jag håller på och lagar mat. Kycklingfilé,ris,beasås och grönsaker. Sen bär vi iväg imot Västerås för att träffa mamma<3,förhoppningsvis träffar man på storasyster(Madelene) och tvillingsyster(Maria)<3..sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Nu ska jag gå och äta så får ni ha en trevlig eftermiddag/kväll.

Puss&Kram/M
2011-04-28
 10:48:21

Godmorgon!

Hejsan allihopa förlåt för att det inte blev nått inlägg igår kväll.. Emil, Eric och Johan skulle köra iväg nå bilar så vi åkte till Skinnskatteberg, dom åkte iväg. Jag och Nathalie gick upp till deras lägenhet och umgicks medans dom fixade sitt och jag får tacka för sällskapet Nathalie, det var trevligt!:) Vi åkte inte från Eric och Nathalie förens kl 11, Eric och Nathalie skjutsade hem Johan till bockhammar och Jag och Emil mot Fagersta för att lägga oss och sova, därför orkade jag inte skriva nått inlägg om vad jag hade införskaffat mig så lägger in en bild nu på vad jag beställde för något ifrån Nelly.com..:) Nu ska jag försöka lära mig hur man gör headers till bloggen så den kan bli lite fin, ni får ett inlägg senare :) Puss&Kram/M
kläder som jag beställt
2011-04-27
 16:06:05

Ny som bloggerska!

Hejsan allt folk, nu är det min tur att testa på bloggandet som jag hoppas ska kunna funka, men som sagt så är jag inte ett dugg duktig på det men vi får ge det ett försök iallafall,haha! på den här bloggen kommer det stå allt om mitt liv,familj,vänner och min vardag!:) Nu ska jag försöka skriva ett litet inlägg om vad som hänt idag.
Idag har min dag inte bestått av så himla mycket.. vaknade runt kl halv 9, som jag konstant gör varje dag pågrund av att jag har så svårt och sova. Träffade mamma en stund innan hon skulle iväg till västerås.. hoppas allt kommer gå bra nu mamma!, du ska veta att jag älskar dig över allt annat på denna jord<3, Har känt mig lite konstig i magen som massa bubblor och att den bara fladdrar.. fick även massa hugg och strålningar i min mage och rygg,det var väldigt läskigt=/ Sen har jag bara suttit här lite vid datorn, pratat lite med vänner på facebook och nu sitter jag och väntar på att min underbara pojkvän ska komma hem så att vi kan laga mat börjar bli hungrig!:) ska även kolla om jag hittar nå kläder jag kan klicka hem;), antingen på Nelly.com,bubbleroom.com eller ginatricot, gillas starkt:D, lägger väll in bilder om det blir så att jag klickar hem nått snyggt, så hittar ni det senare ikväll på bloggen ;)
hoppas ni kommer att gilla det jag skriver:)
Puss&Kram/M

2011-04-27
 15:29:02

Välkommen till min nya blogg!