2011-10-28
 11:11:03

9 dagar kvar<3

9 Dagar kvar tills du är beräknad våran lilla skatt, längtan är enorm! Vill bara ha dig i min famn istället för i magen, känns som det kommer dröja några dagar innan jag får hålla dig för första gången. Har inte direkt så mycket känningar än lite magont,ryggont och så. Var till Barnmorskan igår också.. gick jätte bra. :) Fick en tid den 3 November igen om jag inte hunnit åkt in innan dess. Men det hoppas jag att jag har gjort :), Men bara för det så kommer jag väll få gå till barnmorskan då också. Nej men nu ska jag ta och göra någonting.. Puss och kram!

Bebis v.39(38+0)
Nu får du ta och komma ut lillkillen:)<3

2011-10-27
 10:34:56

Godmorgon:)

EN evig väntan efter våran pojke kan ja verkligen säga att det är..önskar bara allt kunde starta så han kan vara här vid oss istället för i magen, även fast det med är mysigt men börjar bli lite jobbigt nu och vänta.. Men är som sagt 9 dagar kvar till beräknat.. trodde verkligen inte att jag skulle gå såhär länge, inte som det har känts på kroppen och eftersom jag fått åkt in och ut.. Men det är endå bra för då har han hunnit lagt på sig ännu mer..:) Idag är det även BM besök som gäller kl 14:00, får se vad hon säger..:) hoppas bara allt är bra! Nej nu ska jag nog snart ta och städa mitt rum lite.. =) Puss och kram!

Bebis v.39(38+0)
En bild jag tog i Måndags V.39(38+0) :)
2011-10-27
 10:27:22

Whiskey Lullaby - Brad Paisley And Alison Krauss

Kan säga att detta är verkligen en låt som är berörande, texten och låten är så himla fin. Men kan inte förstå hur man kan bedra sin kärlek som hon gör... Men lyssna på låten på youtube och se om ni själva tycker om den:)

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)
2011-10-26
 10:27:08

11 dagar kvar till beräknat!

11 Dagar kvar till beräknat.. känns som en evighet och så som det känns nu så känns det som att jag kommer gå över tiden.. suck! Liksom vissa dagar har jag så jävla ont både dag och natt och bra länge om dagarna,känns liksom som att nått är pågång men sen så slutar det bara.. orkar inte! Vill ha min bebis nu.. :) Men han verkar trivas i magen.. hjärtat mitt<3 Igår beställde jag även 3 grejer från Ginatricot. En tröja som heter Jenny long top Röd, Jenny long top rosa och sen ett par Thermo leggings svarta!:) får se om det kommer idag:) Igår bjöd älskling mig på mat.. så vi var iväg med Nathalie, Eric och deras barn Ebba.. Sen hem en snabbis till dom på fika efteråt. Nu ska jag snart ta och gå med hunden:) Puss och kram!

thermo leggings svarta jenny long top röd  jenny long top rosa
2011-10-25
 10:19:45

25e oktober 2011

Ännu en ny dag och ingen bebis ännu :( , Inatt kom det även ännu mer slem..suck hur mycket ska det komma igentligen ? imorse vakna jag av att jag hade så jävla ont.. gick ner vid kl 5 för att kissa. Kunde knappt gå för kändes som huvudet tröck på och ville ut, magen var som en fullpumpad fotboll.. och kändes som jag fick flera yxor i ryggen.. undra om det är början till riktiga värkar? stod och stampa i golvet och lutade mig mot bänken för att det gjorde ont.. men smärtan stod jag ut. Tog iallafall en alvedon så att jag skulle kunna få sova lite till, nu har jag ont i magen då och då, men känner inte lika starkt som jag gjorde imorse..så är nog bara falsk alarm=/ Nej nu ska jag kolla lite på tv. Sen får vi se vad jag och emil ska göra:) Puss och kram!
2011-10-24
 11:53:56

Vaknade för ungefär 3 timmar sen..

Just nu gör jag inte mycket mer än att kolla lite på tv. sitter här och kollar lite på datorn också:) Men finns inget roligt.. ännu har det inte kommit någon bebis ännu som jag önskar att det ska göra!:) är 2 veckor kvar idag tills beräknat.. känns som att jag kommer gå över tiden eftersom det aldrig händer nått mer än att det kommer slem, magont och sen går det över... kan det inte sätta igång istället? :) Nej nu ska jag försöka hitta på nått.. så tråkigt och inte ha nått och göra..
2011-10-21
 14:12:51

Äntligen Fredag!:)

Förlåt för otroligt dålig uppdatering, men har verkligen inte haft nån ork över huvudtaget... Har varit jätte hängig,mått dåligt,sovit dåligt om nätterna,har ont och allmänt seg! Kan inte våran kille bara ta och komma ut snart ? Vi längtar så otroligt mycket efter dig<3 I Tisdags så fyllde min storesyster Madelene 26 år.. stort grattis till dig:)<3 Ska fira henne idag eller om det blir imorgon eftersom jag inte vet vilken tid dom kommer hit idag. Min älskling är även sjuk och har varit det i några dagar, men hoppas att han snart är på bättrings vägen så att han blir frisk till våran pojke kommer! :) Får se vad som händer ikväll om vi ska ut nån sväng eller om vi bara blir hemma. Puss och Kram!


                                   våran vackra lilla kille!<3
                                                              
2011-10-13
 12:18:46

Snart är det halloween, men endå ett tag kvar..

Snart är det Halloween, men endå är det ett tag kvar men blev så sugen på och göra halloween cupcakes. Men hittar fan inga bra sidor med bra recept och så på just Halloween cupcakes. Sen vill jag även att min bebis ska komma ut snart, ser att alla andra får sina bebisar och det är jag jätte glad över men blir bara och längta ännu mer efter min pojke :) Har ju känningar som kommer och går men ingenting mer =/, Vi umgicks även med Nathalie,Eric och Ebba i Tisdags.. Jag och Nathalie passade på och beställde namnnappar:) men dom kan inte våran kille ha förns han är 3 månader. Hittar ju ingen sida med namnnappar som är den modellen jag vill ha för just 0-6 månader eller så.. så det fick bli så:) Men nu ska jag försöka leta recept på fräna kakor, och sen även kolla vad för mer body och pyjamas jag ska ha med i BB-väskan. Puss och kram!

                                halloween cupcakes
2011-10-10
 13:15:06

DÅLIG UPPDATERING

Kan säga att det har varit jävligt dåligt uppdaterat här, men har inte orkat och har inte haft så mycket annat och göra..:) I Torsdags så var jag och älskling med Eric, Nathalie och Ebba till Erikslunds shopping centrum för och kika lite i affärer :) blev lite shopping iallafall men inte direkt nått till mig.. Blev nya jeans, och två t-shirtar till älskling och sen hittade jag lite mer saker till våran lilla kille som jag hoppas ska komma snart! Han tycker om och jävlas med mamma iallafall. Vet att Slemmis har gått, men hur mycket som har gått osv har jag ingen aning om.. alltid när det kommit slem så har jag fått förvärkar så det heter duga. sen håller det i sig i några timmar och sen så slutar det. har bara lite ont i magen då och då.. Men vill att mina förvärkar ska starta på riktigt nu så att jag kan få ha min bebis i famnen snart !:) Får även säga Grattis till Denise Wallin som har fått en sån fin liten kille den 6 oktober om jag har rätt? som ska heta Neo:), riktigt vacker är han iallafall!:)<3 I Helgen så har vi umgåtts med Eric,Nathalie och Ebba.. har varit riktigt kul.. har alltid roligt i erat sällskap:), Har även varit till Skinnskatteberg och hälsat på älsklings familj:)<3Just nu håller jag på och städar,tvättar och allt som jag gjort sen imorse.. tråkigt att vara själv men Kiwi skulle komma över på besök:) så nu ska jag ner och hänga upp tvätten.. Puss och kram!
2011-10-05
 08:58:48

Ännu en tidig morgon=/

Hejsan.. Ännu en tidig morgon jag vaknar av att jag har ont, haft ont typ konstant hela natten samt att jag fått vart och kissat varannan jävla timme:p, börjar bli trött på det nu så kan inte dom riktiga värkarna ta och sätta igång istället så slipper man gå och ha förvärkar som tröttar ut en.. Och Alvedon hjälper ju inte mot smärtan heller:/, Igår var vi även ner till Eric, Nathalie och söt Ebba:) var jätte trevligt och får tacka för ännu en rolig kväll:) lär göras om snart igen:), nej undra om jag ska ta och försöka sova igen är sjukt trött, så får se om magen tillåter mig och sova..


I Måndags gick jag även in i vecka 36 enligt rutinultraljudet.. och idag går jag in i vecka 37 enligt tittut i stockholm:) Inte långt kvar nu men känns som en evighet :/<3

våran vackra lilla kille!<3

bebis vecka 35:)
2011-10-04
 09:47:00

Snacka om att bli rädd!

Igår efter att Emil kom hem från jobbet så åt vi mat, spagetti och köttfärssås,mums!:), sen skulle vi på kalas vid Emils kusin Wilmer, så vi åkte dit till kl 18:00 var där till typ klockan 19:00 sen skulle vi till affären och köpa Marsansås för Janne pappas bror hade gjort hallonpaj:), Vi åkte först emot baggbron för att se om vi såg nån älg,brukar gå mycket älg där.. Vi såg ingen älg heller kan ha varit för mörkt.. Vi började åka hemåt sen kommer vi till Godkärra och Morbyn inte långt hemifrån då skriker jag som fan och Emil drar på hellyset trots att han har en bil lite längre fram då kommer det en älg rusandes mot vägen.. Emil fick tvärnita och vrida över på andra sidan,och jag börjar störtgrina.. Kunde ha gått riktigt illa.=/ Nu har jag precis vaknat efter en ganska så dålig natt med inte så mycket sömn, haft ganska så ont i magen och bebis har bökat en hel del.. Puss och kram!


                                   älg
2011-10-03
 12:13:20

3 Oktober 2011

Hejsan alla, förlåt för dålig uppdatering men har inte mått så bra... har varit in på förlossningen i Fredags på koll eftersom slemproppen har gått, dom mätte även bebisen och kolla vikten.. inget jag tänker säga här hur mycke det var för det ska ni ju få gissa till förlossningen:), doktorn ville även att jag skulle komma tillbaka på koll dagen efter eftersom min livmodertapp var 3 cm bara.. så vi fick en tid på Lördagen kl 9. När vi väl kom dit så kollade dom hur starka mina sammandragningar var, men dom var inte tillräckligt starka, sen fick jag träffa en till doktor, inte samma som dagen innan men endå, hon sa att han förra hade varit väldigt noga med allt, så hon kände på livmodertappen och den var fortfarande 3 cm men hon kände huvudet på honom.. så hon sa att det kan handla om några dagar innan förlossningen startar eller nån vecka.. eftersom jag har förvärkar osv och för att huvudet var så långt ner, men ännu har jag inte fått nån bebis ännu:( han bara jävlas med mig.. var även på rally igår, var faktiskt kul bara jävla knottjävlar man skulle vilja döda,haha! Nej nu ska jag städa mitt rum lite mer. Puss hej!