2011-09-30
 07:55:07

Trött och Ont!:(

Alltså det är sjukt vad jag är trött, har ont och jag vet fan inte vad. Vaknade kl två av att jag behövde kissa, sen märkte jag på papperet att det var mycket genomskillnigt slem(ursäkta stavningen), och sen dess har jag haft molande värk i magen,ryggen och har inte kunnat sovit sen dess, Mamma gick upp vid tjugo över 4 för hon skulle till jobbet, jag la mig i badet för att se om värken skulle försvinna lite, men nej=/ älskling åkte till jobbet för en stund sen, och jag har pratat med min BM. Hon sa att det kunde vara slemproppen, så har jag så ont så ska jag in till förlossningen för kan vara att bebis vill ut förtidigt.. men kan även ta tid innan förlossningen startar också även fast slemmis har gått.. som jag inte är helt säker på? Men får se vad BM säger för frågade om hon kunde göra en undersökning och se om den hade gått eller inte... Nu ska jag snart gå med hunden sen försöka vila lite åtminstone.. Puss och kram!

                                          trött

2011-09-28
 18:11:58

28e September 2011

Idag har vi haft fullt upp jag och älskling.. vaknade tidigt imorse, skulle till Avesta och besikta Emils bil, gick igenom med nå ynka små fel, åkte till Fagersta var hemma en stund sen åkte vi ner till stan med Mamma och Janne(pappas bror) för att handla. Men vi tog egen bil eftersom vi skulle till barnmorskan vid klockan 3. Allt såg bättre ut med våran kille emot förra gången iallafall så det är jag väldigt glad över, nu låg han mellan underkurvan och normalkurvan och det är ju bättre än underkurvan iallafall. Han hade även fixerat sig=), hade gått upp 1 kilo sen förra gången, och magmåttet låg på 31..:) Och jag är enligt RUL(rutinultraljudet) 34 fullgångna veckor(35 veckor) men enligt mitt sista UL på Tittut så är jag i vecka 36:) så hoppas bebis snart är redo för att titta ut, mamma och pappa längtar så mycket efter dig<3

våran vackra lilla kille!<3
2011-09-28
 08:28:26

Igår var jag till Falun med Carro:)

Igår var jag till Falun med Caroline Hjulström, och vad vi gjorde där tänker jag inte ta upp här mer än att vi shoppade lite, hittade iallafall nått klädesplagg till mig själv och även ett par byxor och ett par skitsöta strumpbyxor till bebis :), Senare igår kväll fixade även jag och älskling klart bilen, torkade och donade :) Idag är älskling ledig eftersom vi ska till Avesta om en stund och besikta bilen, har även hittat en skitsöt pälsmössa och skitsöta skor som är typ som tofflor, jätte mjuka bara för att en liten bebis ska kunna ha, som jag vill köpa till våran kille:) sen senare har vi även tid vid Barnmorskan ska bli kul, för så som jag tycker att det känns så har bebis växt på sig rejält sen sist och även jag själv har gjort det:P så det kommer gå jätte bra vid BM:) Mer får ni veta senare=) Puss och kram!

                                                                   shopping
2011-09-26
 10:51:03

förlåt för dålig uppdatering..

Hejsan alla, förlåt för dålig uppdatering, internet har inte varit på min sida ännu engång! så Emil ringde till Telia men det var inge fel på vårat internet som dom kunde se, men dom sa åt oss att byta Router.. så mamma köpte ny när dom var till Västerås, så nu fungerar det äntligen:) För oss har det inte hänt så mycket på det senaste dagarna, Emil har hållt på med sin bil som äntligen fungerar:) I Lördags så umgicks vi med Eric,Nathalie och deras dotter Ebba :) Vi drog till Norberg för att se vad som hände där, skulle tydligen vara bilträff.. var där ett litet tag sen drog vi oss mot Fagersta, åkte runt lite sen drog vi hem och sov .. Tackar för en trevlig kväll!:) Snart går jag äntligen in i vecka 36! jag bara längtar tills våran lillkille kommer..<3 Har precis ätit frukost och ska väll snart klä på mig och gå ut och gå med hunden eftersom mamma har jobbat natt. men det är alltid kul och få en liten promenad:) Sen är jag så sugen på och köpa nå nya kläder och sen har jag hittat ett par skitsöta velourbyxor i turkos/ljusblått som jag vill köpa till bebis, så jävla söta!:) Så när vi äntligen har en bil så ska jag tvinga med mig älskling till Erikslunds nya shoppingcentrum.. har inte varit dit förutom när dom hade Ikea och City Gross.. Nej nu ska jag dra härifrån och göra något annat.. Puss och Kram!
2011-09-22
 07:16:34

Idag blir jag 20 år:)

Idag blir jag äntligen 20 år, och min tvillingsyster såklart :), Vi har redan firat oss för några dagar sen pågrund av att mamma inte kunde fira oss idag för att hon ska iväg och jobba, jag är redan vaken och kan inte somna om.. Ska försöka hitta nån klippning som ja vill klippa idag, kanske blir den jag lägger upp här, iallafall nått liknande.. Men vet inte om ja just kan färga den färgen nu med tanke på att jag är gravid så vet inte hur resultatet skulle bli.. men det återstår och se hur jag ska färga osv..:) Nån som skulle vilja följa med och göra sällskap kanske ?:) Puss och kram!
klippning
2011-09-20
 15:04:28

Bebis vecka 35!:)

Min mamma tog precis bild på min mage.. går in i vecka 35 imorgon, men tog den idag:) så ska passa på och lägga in bilden här så ni får se hur magen ser ut nu:), Ser ni att magen har börjat sjunkigt ännu?:) Ni får gärna kommentera om ni ser att den börjat göra det, eller vad ni tycker om min mage. Mamma och Pappa längtar så otroligt mycket efter dig lillkillen, jag tycker du kan ta och komma ut snart vill ha dig i min famn nu<3
bebis vecka 35:)
2011-09-19
 09:13:15

Tråkigt att helgen är över..

Tråkigt att helgen är över, har haft det jätte trevligt.. Vi firade faktiskt mig och min syster eftersom vi fyller år på Torsdag, men mamma jobbar då så därför tog vi det nu i helgen, så var jätte kul och umgås med min släkt och Emils släkt. Och jag får tacka för alla fina gratulationer, det hade inte kunnat blivit bättre! :) Jag hade inte önskat mig nått speciellt, ville helst bara ha pengar så jag kan köpa en jacka som jag vill ha! Så jag ska åka och köpa dom idag till mig och min syster:) det blir en Canada Goose jacka och jag bara älskar den! Min bror och Malin kom även ut runt 9 tiden igår kväll, av dom fick jag jätte söta kläder till våran lilla kille som förhoppningsvis snart kommer !:) På onsdag går jag in i vecka 35, vill att det bara ska vara några dagar kvar till BF men det är ett tag kvar och jag orkar inte vänta, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!.. Sen tänkte jag säga varför jag inte har kunnat uppdatera bloggen ännu engång, och det är för att internet inte har samarbetat med mig heller, det har inte funkat på våra datorer och varför har jag ingen aning.. men hoppas det ska fungera som det ska nu iallafall.. Puss och kram!
canada goose
2011-09-15
 08:55:46

Uppdatering från mobilen..

Nu blir det uppdatering ifrån mobilen då jag ligger i sängen och inte orkar hämta datorn för har så ont i magen.. Vaknade för ett tag sen.. Fortfarande trött men fick sova lite längre inatt än förra natten så det känns skönt! Igår gjorde jag i ordning det mesta i mitt rum för oss och våran bebis, sen när älskling kom hem från jobbet så hjälpte han till och bytte hjulen på vagnen till vinterhjul:), och så fixade vi lite mer i rummet:), beställde även klippning och färgning igår så det blir av den 22 september, visar sig hur det blir:) ska snart upp och äta frukost och sen ta och städa lite här hemma eftersom vi ska fira oss på söndag, men de är bättre och börja i tid så man slipper stressa som en tok!:) puss och kram!
2011-09-14
 10:23:34

Trött som in i helvete!

trött

Godmorgon alla! kan säga att såhär trött har jag nog fan aldrig varit i hela mitt liv.. fått sovit ungefär 2 och en halv timme på hela natten, magen har gjort ont, bebis har rört sig och så ligger jag och vrider och vänder mig. Och när man väll försöker sova nu på morgonen så kan man inte, blir så jävla trött:( vill kunna sova iallafall så jag kan sova ut tills våran lillkille kommer ut ur magen<3 Ringde frissan för ett tag sen så ska dit den 22 september.. färgning och klippning står på listan, och hur frisyren blir det återstår och se:) ni får gärna komma med förslag på hårfärg och hur jag ska klippa mig:) alltid bra med tips! Idag firar även jag och älskling 23 månader tillsammans, så om en månad har vi varit tillsammans i 2 hela år! gud vad tiden går fort om man tänker efter, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går älskling! :)<3
2011-09-13
 18:41:39

äntligen funkar internet!!:)

Nu funkar äntligen vårat internet, fan vad skönt det är, vet inte alls vad det har varit för fel på det.. men nått har det verkligen varit iallafall.. så nu ska jag skriva lite om vad som hänt och så.. Var till barnmorskan för ungefär 2 veckor sen, allt var bra med våran lilla pojke,han låg nån millimeter under normalkurvan men han mådde bra<3 för ungefär en vecka sen åkte vi till förlossningen ännu engång i Västerås för att jag har börjat fått sammandragningar igen! men allt var bra med värden och bebisens huvud var fortfarande neråt, så hon som undersökte mig sa att han inte kommer vända sig nånting.. så han kommer fortfarande ha huvudet neråt..:) Har jobbat lite i veckan även fast jag har varit sjuk enda sen förra söndagen.. så himla drygt får inte sova om nätterna och det gör ju inte allt bättre när jag har sammandragningar exakt typ hela tiden=( Skrev till min barnmorska imorse för att jag hade så himla ont så hon ville att jag skulle komma dit så hon kunde lyssna på bebisens hjärta.. Fick tid kl 10:30.. åkte dit med min mormor, min BM lyssnade på hjärtat på våran kille och det lät jätte bra,hon tog även pulsen på mig och det var oxå bra.. Sen vägde hon mig och jag hade inte gått upp nått sen förra besöket..hmm? Sen tog hon mått på magen och det var fortfarande 28 som förra gången.. så hon visade mig bebisens kurva, och då såg jag att bebisen låg långt under normalkurvan, var nån millimeter ifrån underkurvan...=/ så hon sa att jag skulle komma på den tiden vi bokade in sist som är om två veckor, och är bebisen fortfarande så långt ner på kurvan så måste hon skicka mig till västerås på ultraljud för att se hur bebisen växer och sånt.. så hoppas verkligen våran kille växer som normalt i magen nu så att jag slipper till Västerås ännu engång! Imorgon går jag även in i vecka 34, om man följer från det datumet jag fick i Stockholm när vi var dit på Ultraljud:) Men om jag ska följa rutinultraljudet som jag inte ska göra längre så gick jag in i vecka 33 i Måndags! Så nu är det bara 6 veckor kvar!:) kan du inte titta ut nu pojken! Mamma och Pappa vill ha dig här nu!:)<3 Sen när jag kom hemifrån barnmorskan så bakade jag och pappas bror Janne bullar tills vi ska fira oss på Söndag:) Nu sitter jag och tar det lungt framför Tvn och kollar på 16 and pregnant:) man längtar ju bara ännu mer själv ju! Har även köpt lite nya kläder både till mig,älskling och bebis:) och har även köpt en skötväska i märket Bugaboo, är riktigt nöjd! Nu ska jag se till och uppdatera oftare bara internet är på min sida:) Puss och kram!
2011-09-12
 08:18:46

Jävla cp internet!!!!!:@

Tyvärr så har det blivit dålig uppdatering här på bloggen och blir nog det någon dag till pågrund av att vårat internet här hemma vill inte fungera det bara krånglar med mig hela tiden så blir tokig!!!! Men jag skriver sen när internet är normalt igen orkar inte sitta och skriva genom Telen.. Puss och kram!
2011-09-08
 15:32:09

dessa godsaker tycker jag ska säga hej till min garderob!:)

Dessa små godsaker tycker jag ska säga hej till min garderob nu inom några dagar! :), är så sugen på och köpa dessa plagg:) blir säkert nå mer när jag väl är i Västerås!:) Så ska be min kära pojkvän och åka iväg med mig någon dag här framöver eller om jag tar en tur till Västerås med någon annan, för så att säga Emil hatar och gå med mig i affärer eftersom man typ är en sån person som ska kolla på varenda plagg typ, haha:) Dessa kläder finns vid Gina Tricot och dom ska bli mina!

sanna cardigan gina tricot  sanna cardigan gina tricot lena knitted cardigan gina tricot 
jenny long top gina tricotjenny long top gina tricot fredrika top gina tricot hanneli leggings gina tricot
2011-09-08
 13:06:10

Hårfärgningsdags!:)

Är fortfarande helt genomförkyld och hostar som fan, känner mig som en död jävla människa hatar och vara sjuk!=/, så nu håller jag på och fördriver tiden med att färga mitt hår, har precis haft i en hårfärg som är ganska ny som heter Casting Créme gloss nummer 515 Djup chokladbrun. Så får vi se sen hur det blev :) hoppas det blir bra iallafall! Saknar min älskling så himla mycket, jobbigt och vara utan han när man inte mår bra,speciellt när man är helt själv hemma, själv och själv är jag väll inte har ju alla katterna och hunden iallafall och såklart våran lilla kille i magen=) Men det är inte många timmar kvar innan älskling kommer hem!:) Jag älskar er så oändligt mycket!<3

                                             casting créme gloss nr 515

2011-09-07
 08:49:29

Sjuk=/

Nu är det tredje dagen jag vaknar tidigt och även kan jag knappt sova på nätterna längre, ligger och vrider och vänder mig hela tiden och bebis bara rör sig hela tiden! Näsan bara rinner och har sjukt ont i halsen och halsbränna. Orkar fan inte vara sjuk igen! Vill vara frisk och kunna göra roliga saker som jag fortfarande orkar med även fast jag är gravid :), Gick även in i vecka 33 idag, wiiie!:) nu är det bara 7 veckor kvar:)vill bara att tiden ska gå snabbare! 

                             sjuk

2011-09-05
 11:32:31

5 september 2011

Äntligen en ny vecka, och en dag närmare våran födelsedag.. fast vi fyller år den 22 september men endå:), på Onsdag går jag och bebis in i vecka 33.. så snart så får vi äntligen träffa dig men får stå ut några veckor till även fast jag vill ha våran lilla kille här nu<3. Har även börjat sovit dåligt om nätterna,har jätte ont i magen och den är hård som en fotboll och även på dagarna..! I Helgen har vi inte gjort så mycket, umgåtts med familjen och sen varit på rally. igår böt Emil motor i sin svarta 940,så idag ska vi sätta dit det sista. får hoppas att den vill fungera nu! så vi iallafall har en bil tills bebis kommer!=)