2012-12-31
 09:42:15

Nyår:)

Gott nytt år allesammans:), hoppas ni alla har haft ett lika bra år som mig:) jag har haft det bästa redan från 2011 då jag blev gravid och sen den 31 oktober 2011 fick jag världens vackraste son:)<3 och även 2012 har varit det bästa året då jag fått sett min son växa och förändras:)<3 även fått umgåtts med underbara vänner och familjen:)<3 2013 kan bara bli bättre! Theo börjar dagis och vi flyttar till hyreshus i skinnskatteberg!:) längtar!!! Men är 2 månader innan vi får flytta:( nej nu ska vi upp och äta frukost:) hoppas ni alla får ett lika bra nyår som mig:)

2012-12-31
 09:33:04

Bilder...

På mammas goding sen vi var på Leos lekland i Västerås i lördags med Nathalie Eric Maria och Vincent:) var dock inte lika stort som lek och bus men våra barn hade iallafall roligt:)

2012-12-27
 23:01:51

Dålig...

Uppdatering har det blivit sen julafton, haft fullt upp med julfirande dagen efter julafton med älsklings familj då hans mamma och syster kom hem ifrån Thailand, men innan vi åkte dit så drog vi iväg på mellandags rea, drog redan kl halv 7 på morgonen till media markt så älskling kunde få sin julklapp av mig:), han fick en 51 tums plasma tv av mig:) efter att vi packat in den i bilen så mötte Emils familj upp oss utanför så Theodor kunde åka med dom hem till skinnskatteberg då tv tog så stor plats så vi fick fälla alla tre stolar i baksätet! Efter det drog vi till skinnskatteberg och åt god mat, jultomten kom och delade ut ännu mer julklappar till Theodor:) väldigt glad kille blev han!:) igår drog jag Maris och Matilda till Västerås på mellandags rea, fick med mig lite kläder hem till theo men inte allt på rea då allt var huller om buller i affärer och grymt mkt folk!!! Köpte även dc skor till Emil och en dammsugare till huset! :) idag har vi varit i skinnskatteberg sen imorse då Emil fixat med bilar som ska besiktas imorgon, iaf en av dom:) så vi drog till Västerås på eftermiddagen/kvällen och fixade grejer till bilen och så:) nu ligger vi i sängen och ska sova kvar här:)

Bjuder på en bild på våran älskade son plus min mammas familjs hund lufsen!:)<3

2012-12-24
 23:00:13

Julafton!:)

Idag är det julafton:), imorse runt 9 fick Theodor 2 paket av oss:) våran älskling lekte för fullt:) sen drog vi till skinnskatteberg en snabbis och fixade foton på Theodor och satt dom i ramar som vi skulle ge våra släktingar:) vi skulle även gett till Eric och Nathalie men gitte hade inte fixat tillräckligt med kort och sen hade vi inte tillräckligt med ramar:(.. Men ni får när vi skaffat mer:)<3 sen drog vi hem och hjälpte mamma här hemma med mat och så...:) sen kom mina syskon hit och även våra underbara vänner Eric,Nathalie och Ebba tittade förbi, alltid lika roligt!:)<3 vi åt mat, tomten kom och delade ut julklappar till barnen..:) Ebba och theo badade och pussades typ miljoner gånger, dom är ju kära;).. theo fick en del iallafall:) men är en dag imorgon oxå som vi ska dela ut julklappar då Theodors farmor och faster kommer hem ifrån Thailand!:) saknar dom otroligt mycket.. Bara hoppas inte Theodor blir rädd som förra gången då dom kom och var så bruna..:p nej nu ska vi ta och sova så vi orkar upp imorgon.. Godnatt alla och hoppas ni haft en lika trevlig jul som oss!:)

2012-12-23
 22:11:23

Uppesittarkväll:)

Med våra älskade vänner Eric och Nathalie:) min tvillingsyster Maria är oxå med:) men inte ännu har det blivit någon bingo för oss som vanligt! Aldrig har man någon tur...!!!! Idag var vi även till Västerås och handlade ramar till våra kort som vi ska ge till våra släktingar/vänner:) men nu ska vi fortsätta med Bingolotto, ha en trevlig kväll och god jul:)<3

2012-12-23
 08:58:27

Trevlig helg...

Med underbara vänner<3, i fredags var vi vid Emils pappa och åt riktigt god sjömansbiff!:) efter de umgicks vi med varandra, snackade och lekte med barnen:) sen när våra karlar lagt barnen så drog jag och Nathalie ut på byn. Hände typ ingenting... Igår var vi iväg en snabbis till Västerås med våra underbara vänner eric och nathalie..:) Fick med mig en julklapp till Emil som han önskade sig, men ska köpa en till när han kan bestämma sig vad han önskar sig nångång!!!:)

2012-12-21
 09:10:33

Fredag!

Idag är det helg!:) har fortfarande inte hunnit tagit kort på mina saker jag köpte i Västerås igår, gör det när jag har tillgång till sakerna i skinnskatteberg:) vi ska dit och äta vid älsklings pappa med våra kära vänner Nathalie, Eric och Ebba så ett inlägg kommer senare...:)

2012-12-20
 19:57:35

Påväg hem:)

Nu är vi Påväg hem från Västerås:) trots att jag har ont så behövde vi åka till Västerås å köpa dom sista klapparna. Vi har fortfarande kvar att handla till min bror och hans tjej, men vi skulle ge till dom efter jul då de dom ville ha inte kommer in ännu... Eller rättare sagt tagit slut. Nu har vi lite nya saker med hem:) glad tjej!<3 de jag köpt får ni se sen när jag tagit kort på det:)

2012-12-20
 16:29:28

Västerås igen..:)

Nu är vi påväg till Västerås igen med Eric, Nathalie och Ebba:) vi glömde köpa massa ramar på Ikea.. Smart som man är!!! Men de passar perfekt endå då vi inte köpt klart alla julklappar.. Så
Hoppas detta blir sista gången innan mellandagsrea börjar iaf!:) hihi bjuder på en bild på min vackraste skatt och hans bästa kompis Ebba:)<3

2012-12-20
 12:50:33

Theodors :)<3

Nu har jag tagit kort på Theodors kläder som kommit ifrån lindex som jag beställt:) senare mot kvällen blir det och fixa klart alla presenter där som ska till min/Emils släkt...:)

2012-12-20
 09:58:06

Skor!:)

Dessa skor fick jag med mig hem ifrån Västerås igår:) de som är det roliga att jag och Nathalie köpte likadana;)

2012-12-20
 09:56:07

Mår dåligt!

Mår dåligt idag, eller mina äggstockar gör, har så jävla ont och är uppsvullen på högra sidan, tog mina mediciner men hjälpte inte:/ snart ska jag gå upp med Theodor, vet inte vad vi ska göra men nått kommer vi på:) ska även ta kort på mina skor sen och lägga ut:)

2012-12-19
 21:27:13

Hemma från Västerås :)

Nu är vi hemma och ligger i sängen och kollar på tv:) det jag fick hem mig från Västerås var 2 stövlar och ett par boots:) hittade inga kläder denna gång till Theodor då jag beställt en del från lindex som jag hoppas kommer snart!:) tack för trevligt sällskap eric nathalie och ebba:) och vi ska tillbaka till Västerås och köpa nått mer till julen till Theodor och sen dom sista julklapparna:) nu ska vi fortsätta kolla på tv, ha en bra kväll:)

2012-12-19
 14:26:58

Sent inlägg!

Blogg.se appen knasar sig som vanligt!!! Blir galen! Gicj inte att ladda upp bilder eller lägga in nått inlägg förns nu, då jag laddade ner appen igen!!!! Så gör ett nytt försök med bilder på min lilla son som satt som en groda i badkaret igår:) blir och åka till Västerås när älskling kommer in:)

2012-12-19
 14:24:08

Godmorgon :)

Igår kväll vid halv 9, kom vi hem ifrån Sandviken:) haft en trevlig resa tillsammans med våra fina vänner Eric och Nathalie:) Theodor och jag badade igår kväll oxå!:) mammas bebis var så söt när han satt som en groda och massa !<3 hihi

2012-12-18
 18:19:27

Hej :)

Alla läsare!:), sitter just nu i bilen med älskling, våran lilla älskling(Theodor), Nathalie och Eric Påväg hem från Sandviken:) Eric och Nathalie har köpt sig en bil, vad för nån tänker jag inte tala om till er nyfikna;) så de får ni ta med dom om ni vill veta:) jag och älskling ska väll bara mysa och kolla på film när vi kommer hem:) imorgon vet jag inte vad som händer ännu, men det visar sig då:) bjuder på en bild på min dyrbaraste skatt och som jag älskar mest i hela världen, och hans pappa oxå såklart:) hihi puss!

2012-12-18
 11:19:21

Godmorgon..

Godmorgon alla!:) jag och theo vaknade för ett tag sen, bytt blöja dragit på han kläder och Emil och Eric kom in på frukost så då gav Emil theo frukost:) nu att vi precis dragit på theo ytterkläderna och så ska theo åka pulka eller gå:) vi ska gå till Theos gammalmormor med hundarna så dom får äta frukost och ut i skogen och göra sina behov.. Senare på dagen vet jag inte vad som händer det visar sig då:) kram

2012-12-17
 21:11:09

Sömntutan :)<3

Dagen har bestått av att umgåtts med Nathalie och barnen:) Madde kom även upp på besök ett tag...:) sen vid 4 tiden kom min Karl och nathalies Karl hem:) då tog jag Emil och Theodor och åkte hem.. Vi beställde pizza med mina föräldrar och kollade på halv 8 hos mig och pengarna på bordet:) nu ligger jag älskling i sängen och kollar på nån film som går på tv!:) Theodor sover för fullt sen en halvtimme tillbaka! Vi älskar dig Theodor<3

2012-12-17
 15:26:39

Kärlekspar:)<3

Theodor och Ebba visade tydligt idag att dom är ett kärlekspar:) hihi pussas och kramas hela tiden! Leker förfullt i ebbas rum med Nathalie och Madde:) ska väll snart hem när Emil slutat:)

2012-12-17
 12:25:30

Gör ett nytt försök...

Länge sen nu! Har inte haft orken och blogga då det finns för mycket och göra, och sen när bloggen krånglar så mycket när man ska lägga in inlägg och bilder... Drygt! Men lite uppdatering om vad som hänt, Theodor har fyllt 1 år 31 oktober.. Var jätte kul och hade trevliga vänner på besök samt släkten:) nu är Theodor snart hela 14 månader på nyårsafton:) just nu är jag nere vid Nathalie och Ebba:) umgås väldigt mycket med dom och tycker det är så kul:) och att barnen får leka tillsammans:) vi har även varit mycket till Västerås tillsammans, handlat julklappar och varit på Ikea:) nu sitter vi och kollar på barnprogram:p får se vad eftermiddagen bjuder på:) ha en bra dag alla:)