2011-05-31
 11:17:39

Min och älsklings två små älsklingar!:*<3

Tiger<3
Min och älsklings älskade katt Tiger!<3
Tarzan<3
Min och älsklings älskade katt Tarzan!<3
2011-05-31
 11:13:22

Tisdag!

Ska snart bege mig emot Fagersta med katterna, jag ska på möte vid min coach kl 2. sen efter det blir det hem till mamma och hälsa på, katterna ska få springa ut lite :), Sen ska Emil hämta mig efter att han klippt sig!, så får se om vi kan åka ner lite snabbt till Bea så jag kan hämta mina kläder sen skulle hon berätta nått , som jag inte får veta vad ;), men hoppas det är någonting bra;D, Nu tänkte jag lägga in bilder på mina katter Tiger(randiga) och Tarzan(Svarta), mina älsklingar!<3
2011-05-30
 10:53:13

Godmorgon alla!

Godmorgon alla:) Helgen har varit ganska så lugn, i Fredags var jag och Emil och handlade hem mat efter jobbet innan vi skulle till hans Mormor och Morfar och fira tidigare Morsdag, vi blev bjudna på smörgåstårta och fika, riktigt gott och väldigt väldigt trevligt:) I Lördags så skulle vi fira tidigare Morsdag vid min Mormor och Morfar, släkten kom dit och vi åt mat, fikade och hade trevligt:), Mot kvällen drog vi till Skinnskatteberg igen sen drog jag, älskling,ewe och hampus vidare till Avesta för det var någon karneval, träffade även min SAKNADE Emelie Öhman, var så roligt och se dig igen:)
Nu är det Måndag, och är fortfarande jätte trött för kunde inte sova så mycket inatt har ont i magen som kommer till och från hela tiden. Nu ska jag fixa och dona lite! Puss och kram!
2011-05-27
 10:52:29

Fredag:)

Ligger fortfarande i sängen har inte orkat gått upp även hur hungrig jag än är, men ska väll ta och göra det!, igår var även dom som installerar här och fixade så allt fungerade! Så nu är det klart iallafall:), vänta på att emil ska komma hem till tre så att vi kan åka och handla mat innan vi ska till hans mormor och morfar och fira mors dag idag istället, och äta smörgåstårta! Gott:) sen får vi se vad vi hittar på:)
2011-05-27
 10:48:13

I onsdags...

Så färgade Bea mitt hår rött igen:), tack för du hjälpte mig gumman! När vi hade fixat oss osv så kom vi på att vi skulle åka till Avesta och kolla om man hittade någonting:), Jag fick iallafall med mig hem ett linne med blommor på, 2 par örhängen,2 nya bh:ar som verkligen behövs! Ett par trosor och lite smink:).. Vi tog även kort hemma i lägenheten på oss innan vi åkte som jag trodde skulle kunna läggas in på bloggen genom telefonen eftersom dom ligger på den, men inte gick ju tyvärr inte:(, så ska föra över dom från telefonen till datorn så jag kan lägga in dom:)
2011-05-24
 19:31:32

Tisdag!

Har varit på möte på Personalstategena hos min coach, varit med Bea och färgat hennes hår;) Hon åkte precis till Norberg, hoppas att allt blir bra med allt! Får se om vi ses imorgon igen. Väntar på att Emil ska komma hem så att vi kan hitta på något och äta håller på och hungrar ihjäl, han skulle igentligen jobbat men dom är vid plåtslagerit och fixar Erics bil som tydligen gått sönder... Så får väll se om jag och Emil ska kolla lite på tv senare eller om vi drar ut. Här får ni även en gammal bild på mig och Bea:)Jag och bea Puss och kram!
2011-05-23
 11:48:22

Måndag!

Måndag!, kan börja säga att helgen har varit väldigt lugn, träffat hela familjen på fredagen som var underbart kul:), inte alltid hela familjen är samlad:) Vaknade kl 9 imorse för vet inte vilken tid dom ska komma hit och kolla så att allt fungerar som dom installerat, återstår och se när dom kommer.. Sitter just nu och kollar på tv medans jag väntar på att tvättmaskinen är klar, så jag kan hänga upp det! Har hunnit dammsuga,diskat,torka golvet och städat, känner mig duktig:) sen får vi se vad som händer senare.. Puss och kram.
2011-05-20
 10:57:04

Fredag!:)

Hejsan allihopa, har inte gjort så mycket i veckan förutom att söka jobb och sånt, var och hälsade på mamma och pappa igår:), jag ska dit om någon timme sen hjälpa henne med maten för hela familjen kommer:), brorsan och Malin åker snart utomlands(söndag) därför ville mamma bjuda på mat:), kan säga att jag har haft världens äckligaste och läskigaste dröm, hoppas verkligen inte att sånt kan bli sanning eller är sanning, återstår bara och vänta.. Blev så rädd att jag grinade i morse.. Nu ska jag stiga upp och äta frukost, sen blir de och skicka in sökta jobben till min coach.. Och sen till mamma:) puss&kram!
2011-05-17
 12:22:17

Dålig uppdatering..

Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt, har haft fullt upp.. i Lördags så hade jag och Emil varit tillsammans i 19 Månader:) Så det blev att vi åkte på Crusing med Maria, Stefan och Madeleine. När vi väl kom dit så kunde vi åka 150 meter i ledet sen så stängde polisen av allt pågrund av nå bråk osv.. har inte riktigt någon aning om varför, så det blev att vi åkte hem igen.
Nu är det Tisdag och jag ska på gruppmöte i Fagersta kl 2,så ska till bussen nu. Hinner träffa mamma en lite stund innan hon åker och jobbar, sen ska jag väll hem hit igen och vänta på att Emil slutar jobbet.
Förresten så ringde dom om städjobbet i Fagersta igen och frågade om jag fortfarande var intresserad och det är jag:) så blir snart och börja jobba!:)
Men nu ska jag dra till bussen så jag inte missar den.. skriver mer sen. Pussochkram.
2011-05-13
 10:14:23

Var med Anna...

Var med Anna till stallet igår, kollade när hon red, så himla duktig och Breeze var jätte duktig både i ridningen och i hoppning, hon blev bara så himla taggad så det gick lite fort ibland ;), Men riktigt kul var det och se och att träffa Anna och hennes urgulliga dotter Wilma som har blivit en stor flicka sen jag såg henne sist:), Vaknade imorse kl 09:00 av att dom borrade i nån lägenhet ovanför eller brevid, fan lät som dom borra inne i mitt kök och skulle rätt igenom väggen till sovrummet, haha skapligt irriterande och vakna till en hög jävla borr:@ Nu håller jag på och skickar in mina sökta jobb för denna veckan till min Coach Pernilla. Sen ska jag väll ruttna bort i lägenheten, för finns inte så mkt och göra. Men återstår vad dagen/kvällen har och ge :) Pussochkram
2011-05-12
 15:28:23

12e maj

Vaknade runt kl 10 av att jag knappt kunnat sovit inatt pågrund av att jag haft spräng huvudvärk som jag haft sen kl 6 igår kväll som aldrig vill ge sig även fast man tar alvedon! det åskade och blixtrade som fan inatt, och är livrädd för det och jag var ju inte ensam om att vara det för även min ena katt Tarzan var rädd. Tiger han var mer nyfiken av vad det var som lät och lös upp hela himlen.. Har precis ätit mat och väntar på att min pojkvän ska komma hem så han kan skjutsa mig till Riddarhyttan. Ska äntligen få träffa Anna och med henne och kolla när hon rider Breeze, roligt ska det bli !:)
Puss&Kram
2011-05-11
 16:42:24

Nu har sanna fått rött hår;)

Sanna kom hit runt kl halv 1 , sen fick jag en ide att jag ville färga hennes hår;), så nu har vi gjort det och det blev för jävla snyggt!, nu får ni passa er killar ;), Nu håller vi på och lagar mat och Emil och Eric är och jobbar för fullt. Och jag får fan damp snart, vill verkligen ut och rida.. ge mig en häst nån,eller nån jag bara kan få rida nångång då och då!
2011-05-11
 11:48:22

Godmorgon!:)

Godmorgon alla, det tycks hållas fint väder idag med, det sägs ju att det skulle bli regn idag, men det kanske kommer mot eftermiddagen/kvällen..? Sitter i lägenheten och gör inte ett skit, mina katter springer runt och busar för fullt.. Jag har kommit på att jag verkligen vill ut och rida, var ungefär en vecka sen nu.. och jag bara älskar det! Kan inte bara nån ge mig en häst ;).. Nej men vill verkligen ha en sen :) Man får väll ta och städa,diska,kolla tv eller bara hänga framför datorn och fördriva tid.. Puss och Kram
2011-05-10
 10:37:25

Tisdag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen av att min mage höll på och kurra ihjäl,så det var bara och lyda den och gå upp och äta frukost som jag precis håller på och äter.. Ska åka till Fagersta om ungefär en timme, har gruppmöte med min Coach kl 2. Efter det blir det att svänga förbi min älskade mamma en sväng:), sen senare hem till mina älskade katter och vänta på att min älskade pojkvän kommer hem så jag hinner laga mat!:) Puss och kram!
2011-05-09
 11:03:29

9 Maj 2011

Tänkte börja skriva lite om igår, jag och emil gjorde inte så mkt var hem till hans föräldrar och hälsade på :) Jag åkte och hjälpte Gitte(Emils mamma) med lite grejer till SSK medans Emil hjälpte Oskar lite. Efter det så kollade jag på i det fina vädret när Emil höll på och fixa sin bil, för det var nån och kollade på den igår eftermiddag/kväll.. Efter att han kollat och åkt iväg så drog vi oss mot Fagersta hem till min Familj, där vi tänkte hämta hem våra katter :), Tiger han kom typ direkt sen så sprang han ut, så vi fick leta på han tills kl blev runt 10.. och Tarzan kom inte in förns kl halv 11, sen när vi fått in dom i buren så åkte vi hem till lägenheten!
Vaknade för runt en timme sen av att det plingade på dörren, hann inte ens klä på mig så la mig i sängen igen, då kom hyresvärden och han som skulle kolla lite eftersom dom ska fixa nån anslutningsgrej nästa vecka... Så nu har jag ätit frukost och diskat, blir och fortsätta städa hela lägenheten,faktiskt roligt för engångs skull:)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det återstår och se :) Puss&Kram!
2011-05-07
 11:09:44

Lördag!

Har blivit väldigt dåligt uppdaterat, har haft fullt upp med jobbsökandet och möte med min coach osv.. Men iallafall, vaknade för runt en timme sen,precis ätit frukost,duschat,fixat mig:) nu ska vi snart åka till Fagersta och lämna våra katter vid min älskade familj!, för Tarzan bara skriker för han vill säkert ut, och Tiger är helt tyst:) Efter att vi lämnat dom så ska min tvillingsyster Maria med oss till Västerås och kolla Ikea osv, så hoppas det blir något inköpt :) Sen ikväll får vi väll se vart vi tar vägen, är ju crusing i Köping ikväll,så får se om vi sticker dit eller bara är hemma.. Ni alla får ha en trevlig Lördag! Puss&Kraaaam!
2011-05-03
 19:41:14

Tisdag!

Hejsan allihopa, vaknade kl 10 imorse av att mamma väckte mig och frågade om jag skulle följa med ut och gå med hundarna, så klädde på mig och följde med henne ner till mormor så dom fick äta frukost och sen gick vi upp med dom i skogen så dom fick springa runt:) Mysigt! Älskling kom hit runt halv 2, då bar vi iväg till sjukhuset i Västerås. Allt såg bra ut med mina äggstockar, så var riktigt skönt att få reda på att allt var bra :) , dom kollade upp mitt blodtryck också eftersom dom trodde jag hade lågt eftersom jag svimmade av igår, riktigt läskigt! slog i huvudet och ryggen rätt i golvet.. ont som fan gjorde det. Men det gick bra:) Mamma och jag kollade precis på en gammal goding filmen Dirty Dancing, en film jag rekommenderar stark! Nu väntar jag på att älskling ska komma hem..:)

Puss&Kram/M

2011-05-02
 12:26:27

Valborg!

Förlåt för dålig uppgradering, i Lördags var det Valborg, Jag,Emil,Nathalie & Eric drog till Sala crusingen, å fyfan vad mycket bilar det var, trodde aldrig det skulle vara så mycket bilar och folk som det var.. helt sjukt! Roligt var det, men blev en lugn valborg eftersom jag och älskling var nyktra :) träffade på min kusin Stefan där borta också.. I Söndags blev det att göra älskling sällskap till västerås och hämta en skrotbil på Vallby, efter det kikade vi förbi storesyster Madelene,Andreas och Mosters lilla älskling Vincent som visade sin moster att han lärt sig gå, hjärtat mitt! lite vingligt gick det men gå kunde han minsann med ett stort leende, Moster älskar dig Vincent<3

Just nu är jag hemma vid min älskade mamma :) , håller på och plockar undan lite och nu ska jag söka jobb,göra klart en uppgift till min coach. Får se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda.

Imorgon beger jag och älskling till sjukhuset för att kolla upp min äggstock igen. ni får uppdatering imorgon om hur det gått när jag kommit hem därifrån..

Puss&Kram/M